Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news
Blog Article
برای تشخیص علت کاهش فشار خون، باید با دکتر قلب و عروق یا دکتر عمومی مشورت کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوهبر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با دکتر قلب وجود دارد.
یک آزمایش بالینی در سال ۲۰۱۸ بر روی انسان نشان داد که یک داروی فشار خون موجود به نام وراپامیل ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. در این مطالعه، افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ که اخیراً دچار این بیماری شدهاند دوزهای وراپامیل را دریافت کردند.
داروهای درمان نارسایی قلبی، آنتیهیستامینها، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد سرطان، دیورتیکها و برخی دیگر از داروها نیز ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند.
برخی از رایجترین علل فشار خون پایین را در ادامه بررسی می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر و دریافت وقت ویزیت آنلاین، تلفنی یا حضوری با ما در تماس باشین.
بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.
در حال حاضر، درمان کردن دیابت نوع ۲ برای افراد آسانتر از نوع ۱ است. این به این دلیل است که دیابت نوع ۲ یک بیماری خودایمنی نیست و طیف وسیعی از نیروهای خارجی و عادات سبک زندگی میتواند آن را بدتر کند. شما میتوانید با تماس با مشاوره آنلاین پزشکی مدیست با علائم این بیماری بیشتر آشنا شده و اطلاعاتی در مورد دیابت نوع ۲ کسب کنید.
اکثر افرادی که به فشار خون پایین مبتلا هستند نیازی به درمان ندارند. بااینحال، اگر افت فشار خون به طور ناگهانی شروع شود یا ناشی از یک بیماری زمینهای باشد، پزشک گزینههای درمانی مناسبی را به شما پیشنهاد میدهد.
یعنی بعد از آزمایش قند خون می توانید به کمک این جدول متوجه شوید که آیا دیابت دارید یا نه.
یک پاسخ التهابی زمانی آغاز میشود که یک پاتوژن افزایش فشار خون را در ناحیه عفونت تحریک میکند در این حالت رگهای خونی در منطقه عفونت منبسط شده و گلبولهای سفید از رگها طی عمل دیاپدز یا تراگذر خارج شده و برای مبارزه با پاتوژن درمان بیماری خود ایمنی به سمت منطقه عفونت میروند.
این یک وضعیت عادی است و جایی برای نگرانی ندارد. اگر میخواهید این حالت را تجربه نکنید میتوانید ابتدا چند دقیقه بنشینید و سپس از جای خود بلند شوید.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.
در این اختلال ایمنی، سیستم ایمنی بدن به یک عامل طبیعی واکنش بیش از حد نشان میدهد به طوری که ممکن است به بافت و سلولهای سالم بدن آسیب بزند. یک مثال از این اختلال شوک آنافیلاکتیکی است که بدن در شرایط شوک آنافیلاکتیکی، به یک آلرژن پاسخ میدهد که میتواند تهدید کننده زندگی باشد. در شوک آنافیلاکتیکی سیستم ایمنی نسبت به یک محرک طبیعی مانند غذا یا برخی از داروها واکنش بیش از حد نشان داده و باعث بروز آسیبهایی به بدن میشود که به صورت تورم در این شوک قابل مشاهده هستند.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی